П’яні жінки, струс мозку та гематоми у 8-місячної дитини: вчорашні події у Ніжині

 

 

 

 

Так заведено, що про дітей мають турбуватися їхні батьки. Проте…

14 липня, на чергову зміну до Комунального підприємства Муніципальної служби правопорядку Варта надійшов виклик: на території аграрного ліцею (колишнє училище №35), чути несамовитий крик немовляти, який триває довгий час, а перебиває його п’яний гомін жінок.

Інспектори оперативно на нього прибули, одразу від побаченого викликали Швидку медичну допомогу  та патрульну службу поліції. П’яні жінки, які продовжували захищати своє дозвілля, а наша організація їм в цьому завадила, в купі порожніх бляшанок, пластикового посуду, затрапезного столу, який вони зробили зі сходів запасного виходу даного навчального закладу, недоїденою закускою, (все сміття жінки прибрали, навіть не своє, в якості покарання), а найболючіше – змарніла, дитина поруч, яка кричала… а чи вона їла, допоки жінки задовольняли себе?

Зараз горе-мама перебуває у ЦМЛ разом з дитиною. За результатами першого обстеження, у 8-ми місячної дівчинки виявили струс головного мозку, чисельні забої, гематоми скоріш за все від падіння на асфальтобетонне покриття.
Кожна дитина заслуговує на гідне та щасливе життя. Швидкого одужання.
Деталі за фото…
Нагадуємо, черговий номер КП МСП-ВАРТА, 0950555121, анонімність гарантуємо.
Дякуємо за Довіру!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь