У Чемпіонаті України з пішохідного туризму взяли участь ніжинці

 

 

 

 

Закінчився чемпіонат України з пішохідного туризму серед юнаків, що проходив у м. Світловодську Кіровоградської області з 06 по 09 липня 2021 року. Команду Чернігівської області представляли Адаменко Дарина (Ніжин), В’ялий Віталій (Талалаївка), Гоголь Михайло (Прилуки), Ільченко Владислав (Бахмач), Хоменко Назар (Варва), Дзюба Марія, Муренець Максим, Шуляк Вікторія (Чернігів).
Команди змагалися на двох дистанціях: Смуга перешкод та Крос-похід.
На Смузі перешкод наша команда посіла 6 місце, хоча якби не тренерські помилки, які призвели до 12 балів штрафу і втрати 2-3 хвилин часу, були б третіми.
Крос-похід команда пройшла без жодного технічного штрафу, знайшла всі КП орієнтування і отримала тільки 3 бали за перевищення оптимального часу. Це дозволило святкувати перемогу на дистанції та отримати один з двох необхідних балів для присвоєння КМСУ.
В загальному заліку команда Чернігівської області посіла 2 місце, поступившись команді Українського державного центру туризму (м. Київ), третіми стала команда Миколаївської області.
Подяка тренерам спортсменів Левченко Тетяні (Бахмач), Федченко Юрію (Прилуки), Ровенчину Олександру (Ніжин), Чубі Олегу (Талалаївка), Гутаку Віктору (Варва) за підготовку спортсменів, з якими було приємно та комфортно працювати, всім, хто допомагав під час підготовки команди на зборах та під час змагань і просто підтримував та переживав за команду.
І, звичайно, подяка суперникам, які піднімали планку можливостей і вимагали від команди наднапружень та необхідності стрибнути вище голови.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь