Навіщо в ніжинській гімназії встановили систему відеоспостереження: деталі

 

 

 

 

Як стало відомо журналістам нашого видання у Ніжинській гімназії №3 встановили камеру відеоспостереження.

Система відеоспостереження

Хто ініціатор даної ідеї, навіщо саме на території школи встановлення камери та хто фінансує цей проєкт? Про все це ми поговорили з Головою правління Громадської організації «Патріотичний центр» «Український іноземний легіон» Олександром Породько.

«Останнім часом ми неодноразово отримували інформацію про різні хуліганські дії на території гімназії: понівечене майно, побиті стекла у вікнах навчального закладу, тощо – розповідає Олександр Миколайович – тому ми звернулися до директора гімназії з пропозицією надати таку допомогу: встановити по периметру шкільного подвір’я камери, адже система відеонагляду допоможе визначити даних осіб, аби притягнути їх до відповідальності.

Він повідомив, що на сьогоднішній день вже встановили першу камеру, яка працює в тестовому режимі на подвір’ї гімназії №3, і до 1 вересня планується облаштування ще 3-4 відеокамер, які можливо будуть розміщені не лише на подвір’ї, а й всередині самої будівлі.

Фінансувала встановлення камери відеоспостереження ГО «Патріотичний центр» «Український іноземний легіон», яка й надалі планує обслуговування цих відеокамер. «Якщо це буде успішний проєкт, то спробуємо встановлення камер відеонагляду і по інших школах міста, звідки нам будуть сигналізувати про ті чи інші проблеми – підкреслив Олександр Породько.

 

Більше про ГО «Патріотичний центр» «Український іноземний легіон» можна дізнатися за посиланням: https://gron.ltd/category/ho-ukrayins-kyy-inozemnyy-lehion/

Фото з архіву організації –

Поле для проведення тактичних занять

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь