Чернігівський мандрівник порадив місця, які варто відвідати в Україні (Відео)

 

 

 

 

Чернігівський мандрівник Олександр Волощук реалізує проєкт з умовною назвою «Український хрест», тобто він пішим ходом пройде Україну, як кажуть, вздовж і впоперек. «Вирішив здійснити другий етап «Українського хреста», і пройти всю Україну – від крайньої західної точки і до крайньої східної. Крайня західна точка, від якої я планую стартувати з 1 серпня, – це два кілометри на захід від Чопа, українсько-словацький кордон. І так до крайньої східної точки – це село, яке раніше називалося Червона Зірка»,- Олександр Волощук, письменник, мандрівник.

До цього Олександр уже пройшов Україну з півночі на південь. Загалом подорожувати Україною вирішив через закриті кордони у зв’язку з пандемією. З цієї ж причини цьогоріч відклав подорож Монголією. Загальний кілометраж запланованої мандрівки становитиме орієнтовно 1800 кілометрів, пройде територією 12 областей, триватиме подорож приблизно 60 днів. Матиме подорож і свої особливості.

«Його особливістю буде те, що до маршруту не потрапить жоден з обласних центрів»,- Олександр Волощук, письменник, мандрівник. Усі перепони долатиме на своїх двох. «Маршрут буде суто пішим. Тобто жодним транспортом я під’їжджати не буду»,- Олександр Волощук, письменник, мандрівник.

Під час мандрівки відкриє для себе нові локації в Україні, які ще ніколи не відвідував. «Я планую ще відвідати подільські Товтри, це захід Тернопільської області, потім я планую побувати в Холодному Яру на Черкащині, а також на півночі Донецької області хочу побувати в Святогорському монастирі»,- Олександр Волощук, письменник, мандрівник. Загалом закінчити подорож планує на початку жовтня. Фінансово для Олександра Волощука мандрівка не стане обтяжливою, адже ночуватиме в наметі, їжу готуватиме самостійно. В середньому витрачатиме 80 гривень на день.

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь