Як працюють прикмети та випадки, що можуть застерегти від невдач (Відео)

 

 

 

 

Розсипана сіль, сидіння на столі та інші прикмети знайомі більшості з дитинства. Усі вони передаються з покоління в покоління. Чернігівський таролог Оксенія розповіла, що енергії людей, які в них вірять, концентруються на тому, що, наприклад, просипана сіль – це погано. «І тому це виливається в погану прикмету. Тому ми, люди, самі напрацьовуємо собі оці ямки добрих або поганих прикмет. Це наша сила думки і тому воно працює»,- Оксенія, таролог. Таролог розповіла про ті прикмети, які можуть попередити про невдачі. Зокрема, якщо людина кудись збирається й у неї відірвався ґудзик, то зустріч краще перенести. Це означає, що нічого не вдасться. Схожа ситуація з підготовкою до побачення.

«Якщо ви йдете на побачення й у вас розсипається намисто або хочете вдягти прикрасу, а у вас вона рветься, падає сережка або перстень. Це вже прикмета для дівчат, що, можливо, це не ваш чоловік або не сьогоднішній день. Це треба розібратися. Моя бабуся мене навчила: коли йдеш на побачення і розривається намисто, то можна вже не йти»,- Оксенія, таролог.

Пані Оксенія каже, що особливе значення для кожної жінки має її волосся. І що воно довше, то сильніший зв´язок із потойбіччям. За її словами, в енергетично слабких жінок не росте довге волосся, воно слабне та випадає.

«Якщо жінка втрачає свій зв´язок із потойбіччям, у неї це синхронізується з волоссям. Тому якщо ви розчесалися, то зібрали добрий або поганий потік своєї інформації. Якщо ви його викинете, а пташка з нього зів´є кубло – у вас буде постійний головний біль. А якщо там поселиться більша пташка, то у вас може навіть утворитися пухлина»,- Оксенія, таролог. Тому пані Оксенія рекомендує спалювати волосся, що випало при розчісуванні. Однак після обслуговування в перукарні це зробити складно. Тож таролог радить знайти свого майстра.

«Якщо ви прийшли до майстра і після цього у вас покращився стан волосся – колір, густота, стало більш живе, якщо він вас розчісує, миє, то у вас відчуття, наче вас обіймають енергетично, то він ваш, він вам підходить. Якщо його запитання або те, як він обходиться з вами, вас стресує і потім таке наче виснаження, то ви його неодмінно поміняйте»,- Оксенія, таролог. За словами таролога, майстер може як позитивно вплинути на енергетику, так і зруйнувати її. Сама ж пані Оксенія довго шукала потрібну людину. Зараз відвідує лише одного перукаря.

«Вона людське волосся дуже запаковує й напрочуд обережно з ним обходиться. Якщо в неї була тяжка людина на обслуговуванні, то вона може запропонувати чай, а сама протирає робоче місце, чистить енергетику. Тому, обираючи перукаря, зверніть увагу на його енергетику. Ця людина працюватиме з вашим волоссям»,- Оксенія, таролог. Запрошуючи когось до себе у гості, варто поспостерігати за його поведінкою під час застілля. Пані Оксенія розповіла, що є прикмета, коли в зовні зібраної людини постійно падають столові прибори, то вона може бути нещирою.

Запрошуючи когось до себе у гості, варто поспостерігати за його поведінкою під час застілля. Пані Оксенія розповіла, що є прикмета, коли в зовні зібраної людини постійно падають столові прибори, то вона може бути нещирою. «Неодмінно зверніть увагу на ставлення цієї людини до вас. Можливо, вона вам каже одне, а насправді мислить зовсім інакше. Дуже часто жінки, подруги, які приходять до вас у гості, заздрять вам щодо вашого чоловіка або він їм подобається як чоловік, то оце отаке може відбуватися. У цієї подружки наче все летітиме з рук»,- Оксенія, таролог. Ще один індикатор намірів тієї чи іншої людини – домашні улюбленці. Якщо чотирилапі охоче йдуть до гостей дому, ластяться та грають із ними, то ця людина прийшла з відкритим серцем.

«Але якщо вона усміхається до вашої тварини, а тварина ричить, дряпається, кусається… вона ж вам не може сказати, а показує, що вижени цю людину, то обов´язково звертайте увагу»,- Оксенія, таролог. Якщо після приходу гостей у квартирі чи будинку різко почали ламатися електроприлади та горіти лампи, то пані Оксенія радить більше не пускати цих людей до оселі. Це свідчить про сильні заздрощі з їхнього боку. З ними краще зустрічатися на нейтральній території, наприклад, у кафе чи ресторані.

 

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь