Сім’ї лікаря з Чернігівщини, який помер від Covid-19, виплатять понад 1,7 мільйона гривень

 

 

 

 

Страхову виплату отримає сім’я лікаря ортопеда-травматолога з Чернігівської області, який помер внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов’язків. 9 серпня для родин 9 медичних працівників Фонд соціального страхування України профінансував одноразові страхові виплати за рахунок коштів державного бюджету на загальну суму 15,07 млн гривень.

Про це повідомляє пресслужба управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області. Страхову виплату у розмірі 1 мільйон 702 тисячі 500 гривень профінансовано для сім’ї лікаря ортопеда-травматолога з Чернігівської області.

Такі виплати також профінансовано для сімей лікаря-анестезіолога з Житомирської області, лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Запорізької області, лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Миколаївської області, лікаря-анестезіолога з Тернопільської області, медичної сестри з Харківської області, лікаря з медицини невідкладних станів з Херсонської області.

Страхову виплату у розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень профінансовано для сімей лікаря з функціональної діагностики з Кіровоградської області і лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Миколаївської області. Кошти надійдуть на рахунки родин упродовж декількох банківських днів.

Загалом станом на сьогодні страхові виплати отримали 158 медичних працівників.

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь