У Ніжині біля школи впало дерево (Фото)

 

 

 

 

Сьогодні, 12 серпня, у Ніжині біля ЗОШ №10 впало дерево на проїжджу частину та тротуар біля школи. Травмованих не має.

Зовні каштан повністю виглядав здоровим, без явних ознак трухлявості, але як виявилося із середини повністю трухлим. Біля таких дерев небезпечно ходити, бо під час вітру воно починає тріщати і з нього падають гілки різних розмірів, що може травмувати людей.

Таких дерев у місті значна кількіть, що загрожує безпеці пішоходів та водіїв, про що складаються акти відповідними службами та поступово спилюються.

Працівники комунальних підприємств звертаючись до мешканців Ніжина зазанчаюить:

Шановні громадяни будьте пильними! У разі виявлення, на вашу думку таких дерев, інформуйте управління житлово-комунального господарства та будівництва (вул.Московська,20), аби фахівці обстежили та у разі потреби підрізали крону дерева або спиляли його, аби не допустити травматизму.

На сторінці у мережі Фейсбук Ужкг Та Будівництва пише: 

Каштанопад на вул. Московській. Ну от дорогі ніжинці, з виду ніби живе дерево, а в середині повнісю мертвий каштан, обламався о 8:30 на пішохідний перехід до 10 школи та проїжджу частину. Добре, що це сталося перед першим вереснем і ніхто не постраждав. Тому будьте обережні проходячи по вул. Гоголівська. Кп “ВУКГ” повнісю видалило дерево та ще одну суху липу поруч щоб містяни були в повній безпеці.

Нагадаємо, У Львові через падіння дерева загинули двоє молодих людей. 

У Стрийському парку у Львові 1 серпня на двох молодих людей, які сиділи на лавці, впало зламане дерево. 20-річний хлопець і 18-річна дівчина від отриманих травм загинули на місці. Повний текст тут: https://www.radiosvoboda.org/a/news-lviv-dvoie-luidei-zahynuly/31389082.html

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь