Майданчик у Ніжині – в кожний двір!

 

 

 

 

Крок за кроком, в усіх сферах, міська влада Ніжина працює у напрямку покращення життя містян. Так і нарада 16 серпня при міськвиконкомі під керівництвом депутата Ніжинради, радника міського голови Сергія Охонька – тому підтвердження.

Нарада зібрала очільників майже всіх депутатських фракцій.

Були присутні О. Безпалий, А. Деркач, К. Смалій, В. Дегтяренко, В. Король.

Присутні обговорили пропозицію Сергія Охонька, який запропонував системно налагодити роботу по встановленню дитячих та спортивних майданчиків по Ніжину.

Повідомляє Нежатин.

Три місяці тому питання щодо врегулювання встановлення майданчиків по місту підняв депутат Станіслав Черпіта.

У чому суть?

Як пояснив Сергій Охонько, на разі доцільно створити комісію, яка б об’єктивно визначила нагальну потребу спортивних і дитячих майданчиків у кожному мікрорайоні та в кожному дворі Ніжина, та відійти від того, що деякі депутати встановили  майданчики у мікрорайоні, де проживають його виборці, а інші – менш неактивні, і в такому мікрорайоні майданчика немає жодного.

Було вирішено скласти робочий план на наступні 4 роки, де чітко  узгоджити всі питання, щоб унеможливити виникнення спірних моментів.

Присутні пропозицію визнали слушною і підтримали.

Кожна депутатська фракція Ніжинської міської ради має  включитися в роботу та об’єктивно визначити ті мікрорайони Ніжина, де саме доцільно встановити такі майданчики.

Термін, аби виконати завдання –  до 1 вересня поточного року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь