Біля стели Героїв відбувся захід «30 НЕЗЛАМНА»

 

 

 

 

23 серпня, біля пам’ятного знаку «Герої не вмирають» відбувся захід «30 НЕЗЛАМНА», присвячений відзначенню 30-ї річниці Незалежності України та Дня Прапора України.

Серед присутніх: міська влада, депутати міської ради, ветерани російсько-української війни, родини загиблих, волонтери, капелани, молодь, небайдужі ніжинці та гості міста.

Міський голова Олександр Кодола привітав всіх присутніх з Днем Державного Прапора та прийдешнім Днем Незалежності України. «Хочеться побажати всій нашій державі та нашому рідному Ніжину бути єдиними і непереможними. Переконаний, ми обов’язково цього доб’ємося!», – наголосив Олександр Михайлович.

Майже всі капелани Чернігівської області, котрі були разом з нашими військовими в боях на східних кордонах України, сьогодні були присутні та провели заупокійну літію за загиблими Героями України.

Після вшанування пам’яті загиблих українських воїнів хвилиною мовчання всі бажаючі поклали до пам’ятного знаку квіти та запалили лампадки.

Під час заходу лунали патріотичні українські пісні від дитячого зразкового хору «Сяйво» Ніжинської музичної школи.

На завершення в Всіхсвятській церкві священнослужителі ПЦУ провели урочистий молебень за Україну та за мир в нашій державі.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь