У Ніжині готуються до Покровського ярмарку: коли відбудеться та які зміни щодо локацій?

 

 

 

 

27 серпня відбулось перше засідання організаційного комітету щодо проведення в Ніжині Покровського ярмарку – 2021.

За розпорядженням міського голови від 27.08.2021 р. № 232 «Про утворення організаційного комітету з підготовки та  проведення Ніжинського Покровського ярмарку – 2021» відповідальні особи надаватимуть пропозиції та готуватимуть План заходів Ніжинського Покровського ярмарку-2021.

Олександр Кодола зазначив, що проведення в місті Покровського ярмарку – це можливість залучити гостей, можливість заробітку місцевим підприємцям та поповнення міського бюджету. «Потрібно ретельно продумати програму Покровського ярмарку. В нас є цікаві ідеї по розважальному формату: організації святкування, запрошенню до міста цікавих людей.

Але найголовніше – економічний формат. Нам потрібно чітко розпланувати відповідальних осіб. Також у зв’язку з ремонтними роботами по вул. Гоголя, а з наступного тижня розпочинається реконструкція алеї Шевченка, передбачаються зміни щодо розміщення локацій ярмарку», зазначив очільник міста

Орієнтовно Ніжинський Покровський ярмарок – 2021 планують проводити 4 дні: з 7 по 10 жовтня. Урочисте відкриття – 9 жовтня.

Інформація щодо святкування в Ніжині Покровського ярмарку буде розміщена на офіційному сайті Ніжинської міської ради та інших інформаційних джерелах.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю 

nizhynrada.gov.u

Фото минулих років

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь