“Ні” булінгу! Ніжинська поліція провела тренінг для школярів

 

 

 

 

Ніжинські поліцейські ювенальної превенції зустрілися з учнями загальноосвітніх шкіл та навчили їх розпізнавати булінг (цькування в освітньому середовищі) і протистояти йому.

Незадовго до початку нового навчального року ювенальні поліцейські Ніжинського районного відділу поліції, спільно з громадською організацією «Ніжинський міський молодіжний центр», представниками безоплатної правової допомоги м. Ніжина, муніципальної варти та психологами шкіл, провели на свіжому повітрі тренінг на тему «Протидія та попередження булінгу у закладах освіти». У заході взяли участь школярі та їх батьки.

Булінг – це агресивна і вкрай неприємна поведінка однієї дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини. Булінг супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом.

Поліцейські розповіли присутнім про види та ознаки булінгу, до кого потерпілі, або свідки цього явища можуть звертатися по допомогу. Окремо правоохоронці наголосили на відповідальності, яку понесе кривдник за вчинення булінгу.

Поліція закликала підростаюче покоління не бути байдужим до проблем оточуючих. Цькування у жодному разі не слід замовчувати.

Правоохоронці нагадують: якщо ви стали жертвою або свідком булінгу в навчальному закладі – негайно інформуйте шкільного психолога, вчителя, батьків або телефонуйте в поліцію за номером «102».

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь