Нова шахрайська схема: в 40 тисяч гривень обійшлася жінці “зрада чоловіка”

 

 

 

 

Сьогодні, 30 серпня на оперативниій нараді при міському голові, представники Ніжинського районного відділу поліції, застерігали громадян від нового виду шахрайства.

Повідомляє Нежатин

Отже, про все детальніше

Нажаль ми і далі продовжуємо отримувати повідомлення про ошуканих громадян, які у мережі Інтернет зіткнулися із нечесними продавцями. Зі зміною сезону стало актуальним купівля «зимової» гуми для авто, а тому попит на такі оголошення шалений. За комплект таких покришок місцевий житель перерахував 2,5 тис. грн., після чого продавець перестав виходити на зв’язок.

Начальник сектору моніторингу Ніжинського районного відділу поліції Інна Музиченко зазанчила: із досвіду наших колег по області можу розповісти ще про одну, відносно нову, шахрайську схему. До поліції звернулася 29-річна жінка та повідомила, що із нею зв’язалися невідомі та сказали, що чоловік їй зраджує. Жінка настільки зацікавилась даною інформацією, що за фото-докази відправила понад 40 тис. грн. (!). Зрештою, шахраї просто «розчинилися» разом із грошима потерпілої, яка так і не дістала оплачений нею «компромат» відносно свого чоловіка.

Вкотре просимо всіх не бути надмірно довірливими  та більш прискіпливо обирати продавців як товарів, так і інформації!  Тоді вдасться не поповнити списки ошуканих, а шахраї не отримають своїх «легких» грошей.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь