Жінка заплатила 150 000 гривень за спілкування з «американцем»

 

 

 

 

Любов зла. 150 тисяч гривень коштувало мешканці Ічнянської територіальної громади спілкування з нібито американцем в Інтернеті. Зрозумівши, що вона зв’язалася із шахраями жінка звернулася до правоохоронців.

Юлія Жукова речниця Прилуцького районного відділу поліції:
– Заявниця розповіла поліцейським, що чоловік, з яким вона познайомилася в соцмережі вислав їй із-за кордону багаж з 850-ма тисячами доларів.
Пізніше на телефон жінки зателефонував незнайомець, який представився агентом. Чоловік повідомив, що її посилку потрібно розмитнити. Для цього потрібно переслати 2 тисячі доларів на вказаний агентом рахунок. В подальшому цей “агент” зателефонував ще раз і сказав, що ним зацікавилися працівники Інтерполу і потрібні ще гроші.

– Загалом жінка передала шахраям 5 850 доларів. Потім їй повідомили, що багаж просканували на митниці і там співробітники помітили, що там гроші. Для вирішення питання жінці запропонували переслати ще 10 000 доларів.

– За цим фактом слідчий відкрив провадження за ч.2 ст.190 КК України вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому

Ці кошти заявниця не встигла перерахувати, бо зрозуміла, що її ошукали і звернулась до Прилуцького райвідділку поліції.

Ведеться слідство.

Джерело: ТК “Прилуки”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь