До родини Ніжинської ЗОШ №10 прийняли першокласників (Фото)

 

 

 

 

Сьогодні, 1 вересня, в Ніжині відбулося свято Першого дзвоника.

І цього дня в одній із найбільших шкіл Ніжина, яка входить до сімнадцятки навчальних закладів нашого міста, лунали урочисті слова та привітання з Днем знань.

«Дорогі учні, шановні вчителі, батьки, гості, сьогодні на просторому шкільному подвір’ї ми всі разом зібралися на традиційне свято – День знань. Погожий вересневий день нагадує, що вже прийшла пора сісти за парти. Наша шкільна родина поповнилася сьогодні першокласниками. Ми всі раді вітати їх у нашій дружній сім’ї. Бажаю вам, дорогі першокласники, успіхів у навчанні. Сподіваюся, що наша школа стане для вас рідною домівкою. Батькам бажаю натхнення і терпіння. Наша школа завжди готова до співпраці та взаємодії із кожним учасником навчального процесу. Адже тільки у тісній співпраці, разом, ми можемо досягати висот, працюючи на ниві знань», – промовив в.о. директора школи Сергій Никонець, а також побажав міцного здоров’я, благополуччя в родинах, миру на рідній землі та добра.

Першокласники пообіцяли вчитися на відмінно та всюди встигати. Варто сказати, що цього року вперше за парти Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 сядуть 129 учнів. Адже всього в цьому навчальному закладі чотири перших класи. Загалом школа є однією із найчисельніших на території громади, адже щороку поріг школи переступає більше тисячі учнів, цього року їх у школі 1016.

Завершилося все Першим дзвоником, який урочисто пронесли першокласник і старшокласник. Після цього першачки разом зі своїми класними керівниками вирушили до Країни Знань, де їх чекають цікаві науки та невичерпні знання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь