У Ніжинській ЗОШ №15 пролунав шкільний дзвоник. Фото

 

 

 

 

Велика шкільна родина ЗОШ №15 міста Ніжина дружно та яскраво розпочала новий навчальний рік.

Щирі посмішки, теплі побажання, вітання, жовто-блакитні кульки, море квітів, пісні та оплески – саме таким запам’ятається цей перший день у школі маленьким першокласникам та майбутнім випускникам.

На святі в ЗОШ №15 були присутні почесні гості: міський голова Олександр Кодола, заступник міського голови Сергій Смага, радник міського голови, депутат Ніжинської міської ради, випускник Ніжинської ЗОШ №15 Сергій Охонько, начальник управління освіти Валентина Градобик.

У цей день ніхто не забув про випускників школи, які віддали своє життя за нашу країну: Тахір Баширов,  Віктор Макідон, Дмитро Антиков – до меморіальних  дошок загиблих за територіальну цілісність та  незалежність України поклали квіти випускники 9-11 класів.

Міський голова Олександр Кодола щиро привітав усіх присутніх зі святом: “День знань – особливе свято для кожного школяра, особливо для першокласників, для яких сьогодні починається дорога в майбутнє. У Ніжині цьогоріч 741 першокласник ступає на довгу і широку дорогу знань.  А у ЗОШ №15 першачків 114.Хочу побажати школярам отримати цікаві знання, які дійсно знадобляться їм в майбутньому. Вітаю і випускників, бажаю, щоб ви обрали професійний шлях, про який мрієте і ту професію, яка в майбутньому слугуватиме на благо нашої країни.

Слова вдячності висловлюю всьому педагогічному колективу, всім освітянам за самовіддану працю, адже у ваших руках знаходиться майбутнє нашої країни”.

Олександр Кодола подякував батькам, які прийшли підтримати своїх школярів і запевнив, що в цій школі діти дійсно знаходяться в надійних руках. “Мирного неба і Божої підтримки кожній родині!”, – додав очільник міста.

Для першачків пролунав перший дзвоник. Директор школи, привітна і усміхнена Тетяна Павлюченко побажала, щоб кожен школяр запалив свою яскраву зірочку знань, творчості й досягнень на  шкільному небосхилі!

Учні подарували всім присутнім яскравий флешмоб.

Першокласники старанно читали вірші, і гомінкий дзвоник покликав всіх у країну знань…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь