До уваги отримувачів житлових субсидій!

 

 

 

 

Отримувачі житлової субсидії несуть повну відповідальність за достовірність та своєчасність надання інформації, яка впливає або може вплинути на право отримувати цю допомогу (пункт 90 Положення про порядок призначення житлових субсидій).

Міністерством фінансів України постійно проводиться верифікація отримувачів соціальних виплат щодо наявності у одержувачів субсидій обставин, несумісних з одержанням субсидії, а саме: наявність у отримувачів субсидій транспортного засобу, з року випуску якого минуло менше 5 років (або двох транспортних засобів до 15 років), про здійснення покупок понад 50 тис. грн, про наявність депозитів понад 100 тис. грн., про неповідомлення про зміни в складі домогосподарства тощо.

Для уникнення порушень громадянам необхідно дотримуватись таких вимог:

ВАЖЛИВО! У разі зміни складу зареєстрованих (фактично проживаючих) у житловому приміщенні осіб, зміни складу сім’ї члена домогосподарства, переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання, отримання одноразово доходу у сумі, що перевищує 25-кратний розмір прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб, подаються нові заява та декларація.

Управління СЗН Ніжинської МР

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь