Опіки рогівки обох очей: подробиці нападу на начальницю одного з управлінь Ніжинської ради

 

 

 

 

30 серпня – в перший день своєї відпустки – начальник Управління культури і туризму Ніжинської міськради Тетяна Басак (60 років) постраждала від нападників.

Один з них бризнув невідомою речовиною з балончика прямо їй в обличчя. Інцидент стався близько 13 години на одній з вулиць Ніжина – в декількох сотнях метрів від міської лікарні. Жінка самостійно дійшла до неї і звернулася за допомогою. Медики діагностували опіки рогівки обох очей, провели комплекс лікування і відпустили її додому.

“Тетяна Федорівна відразу ж зателефонувала мені. Розповіла, що вона йшла по вулиці Чернігівській. Людей майже не було, крім чоловіка і жінки, які йшли попереду. Раптом вони різко зупинилися – і в наступну мить моя колега відчула різкий біль в очах. Все сталося раптово, вона не встигла навіть розглянути цю парочку, – каже заступник міського голови Сергій Смага. – Зараз (розмова відбувалася 31 серпня. – Авт.)

Тетяна Федорівна відчуває себе не дуже добре. Зір у неї, на щастя, не постраждала. Працівники міськради і переважна більшість ніжинців переживають за неї. Це високоінтелігентна і порядна людина. У Тетяни Федорівни тяжкохворий батько … Поліція вже відкрила кримінальне провадження.

Правоохоронці в той же день вийшли на слід нападників. З’ясувалося, що це подружжя, вони теж живуть в Ніжині. Глава сім’ї тривалий час був чиновником. А зараз є одним із засновників громадської організації, яка бореться з корупцією. Кажуть, нібито він останнім часом стоїть на обліку у психіатра.

Ольга Іванченко, «Гарт» №33 (3048) від 2 вересня 2021

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь