Світлодинамічний фонтан у центрі міста: відкриття вже скоро!

 

 

 

 

Вже зовсім мало залишається часу до відкриття нового та сучасного світлодинамічного фонтану на площі ім. І. Франка. Нагадаємо, відкриття заплановано на початок святкування Покровського ярмарку, а роботи по будівництву та підключенню водограю ще багато.
Не залишились осторонь цього будівництва й працівники комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”, які долучились до проведення підземної лінії електричного живлення фонтану. За словами головного енергетика та начальника дільниці вуличного освітлення міста Віталія Оленченко, для забезпечення світлодинамічного фонтану електричним живленням електриками підприємства буде прокладено якісну підземну лінію зі спеціального міцного кабелю в пластиковій трубі, що в свою чергу додатково буде слугувати допоміжним захистом від пошкоджень та допоміжним заходом безпеки.
 
Підземна лінія буде прокладена по вулиці Гоголя загальною відстанню близько 100 метрів за декілька днів.
Крім того, на подвір’ї міськвиконкому буде встановлено нову шафу управління та електричну опору, від якої буде підвішено повітряну лінію, яка далі піде до трансформаторної підстанції. Слід окремо зазначити, що ця лінія, крім забезпечення фонтану електроенергією, ще й буде живити всю лінію освітлення центральної площі ім. І. Франка.

КП ВУКГ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь