Покровський ярмарок-2021: ретельна підготовка триває

 

 

 

 

Покровський ярмарок у Ніжині – одне з найулюбленіших святкових дійств як містян, так і гостей міста. Тому готуватись до його проведення, як правило, починають заздалегідь, ретельно продумуючи все до найменших дрібниць.

Повідомляє Нежатин.

8 вересня у міськраді під головуванням заступника міського голови Сергія Смаги відбулося вже друге засідання організаційного комітету щодо проведення в Ніжині Покровського ярмарку – 2021.

Як уже зазначалося раніше, Покровський ярмарок-2021 планують проводити 4 дні: з 7 по 10 жовтня. Урочисте відкриття – 9 жовтня.

У ході вчорашнього засідання озвучили локації, які визначили для проведення ярмарку. Це центральна площа, вулиці Московська, Набережна, Батюка, сквер Гоголя і резервні – Шевченка та Кушакевичів. Вулицю Гоголя буде закрито.

Вулична розмітка проводиться, питання перекриття центральних вулиць міста на час проведення ярмарку тримається на контролі, організовують виставку-продаж товарів місцевих підприємців.

Чергування карети швидкої допомоги та охорону публічного порядку буде забезпечено.

Із приємного: у центрі міста, перед готелем “Ніжин” для діток працюватимуть луна-парк і батути.

До речі, луна-парк і ФОП Смоленський, які завжди спіпрацюють з Ніжином,  готові місту подарувати біотуалет. Щодо останніх, то їх на період святкування буде розміщено 9 по різним локаціям: вулиця Набережна, біля магазину “АТБ”, відділення Ощадбанку, у сквері Гоголя, по вул. Батюка і в сквері Хмельницького.

Центральне фото минулих років

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь