Футбол і шахи – у ніжинському дитсадку підростають юні спортсмени! Фото

 

 

 

 

«… Спорт стає засобом виховання тоді, коли він – улюблене заняття дитини. Без радості , зачарування красою не можлива гармонія здорового тіла і здорового духу» В.Сухомлинський
У рамках проведення фізкультурно-спортивних заходів з нагоди Дня фізкультури і спорту в Україні сьогодні в ЗДО №13 «Берізка» завітали наші улюблені тренери – викладачі Микола Бринза та Сергій Іващенко.
дже перші дні вересня, спортивний майданчик золота осінь почала прибирати найніжнішими кольорами і відтінками… Повітря напоєне свіжістю і теплом. Саме в такі дні вся Україна вшановує спортсменів. Ось і у нас від традицій не відступають – проходять заняття спортивної секції «Юні футболісти» з досвідченим тренером-викладачем Бринзою М.С і ось уже протягом 13 років йде успішна співпраця з СДЮФШ. Давно полюбилися старшим дошкільникам і шахи. Протягом 10 років секцію «Цікаві шахи» веде досвідчений тренер-викладач Іващенко С.Д. Цьому успішно допомагали сьогодні вихователі Гавриляко Ю.В., Костандова І.В. і музичний керівник Нагорна І.В.
Старші дошкільники чекають таких днів , як особливих в їхньому житті, охоче виконують всі команди, залюбки тренуються , отримуючи і достатнє фізичне навантаження, естетичне задоволення і розвиток логічного мислення у вирішенні непростих задач.
Зі словами подяки і смачними пирогами, квітами, звернулися вдячні діти і педагоги до тренерів-викладачів з нагоди Дня фізкультури і спорту в Україні не на жарт розчуливши сивочолих чоловіків. До вітань приєднуються і вдячні батьки наших вихованців. Здоров’я міцного вам, дорогі наші і дорослі , і діти.
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь