Ніжинські комунальники видалили небезпечне дерево. Фото

Два дні знадобилось працівникам комунального підприємства”Виробниче управління комунального господарства”, щоб видалити величезну і небезпечну тополю.
Це крихке дерево знаходилось біля будівлі Ніжинського міськрайонного суду по вулиці Шевченка, 57А та становило загрозу не тільки будівлям навколо, а і всім перехожим, бо росло воно прямо на алеї, що веде до житлових будинків по вулиці Синяківська, 75. У висоту тополя сягала близько 30 метрів і потребувала дуже обережного видалення.
Силами двох бригад КП “ВУКГ”, а саме: пильщиками та працівниками з благоустрою, під пильним керівництвом та контролем інженера з благоустрою дільниці з обслуговування об’єктів благоустрою Сергія Гриценка, тополю було обережно видалено, з дотриманням всіх заходів безпеки.
Із залученням спеціалізованої техніки дерево видалялось в кілька етапів. Спочатку, автокраном по черзі фіксувалась кожна велика гілка, а потім пильщик з автовишки спилював їх. Потім, кожна гілка обережно опускалася до низу, де другий пильщик розпилював її на більш дрібні, а працівники з благоустрою розчищали місце проведення видалення та завантажували ці гілки до вантажної техніки. Після видалення всіх гілок, було видалено по частинах багатотонний стовбур дерева.
Наразі, дерево повністю видалено, а територія навколо прибирається комунальниками КП “ВУКГ”.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь