Хай буде мир!.. У дитсадку пройшов тематичний день. Фото

 

 

 

 

З ініціативи Асамблеї ООН 21 вересня щороку відзначається у світі Міжнародний День Миру. Мир для маленьких українців ЗДО №13 «Берізка» починається з привітної щирої посмішки малюків, теплоти і доброзичливості вихователів в садочку, з відчуття безпеки і комфорту, якими вони щоденно оточені в Колисці Дитинства – Колисці Любові.
І ось сьогодні, в Міжнародний День Миру у нашому садочку Тематичний День, присвячений найголовнішому – Миру над рідною українською землею.
Виготовлення голубів Миру і ніжних журавлів, малювання сонячних яскравих променів навколо сонечка , аплікування квітів і голубого мирного неба , прикрашення «Дерева бажань» і воріт ЗДО, куди вранці прямують малюки, все це відбувалося в кожній віковій групі під керівництвом творчих вихователів Костандової І.В., Дяченко А.В., Гнітій Л.О., Божок Т.Г., Мархель І.В., Карпенко Т.О., Гавриляко Ю.В.
Тематичний День Миру об’єднав маленьких дошкільників у велику дружню родину з щирим прагненням Добра, Толерантності, Уміння дружити і співпереживати. З бабусиних вишиваних рушників на килимі діти виклали дороге слово МИР, а голуби Миру і білі журавлі , що злітали з маленьких долонь, сьогодні понесли дитячі і дорослі мрії про чисте голубе небо , ясне променисте сонце, про бажання жити і радіти у мирній українській державі.
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь