Де замовити саму смачну піцу в Одесі?

 

 

 

 

Як то кажуть, немає у людей однакових смаків. Одним гарно смакує піца з пепероні, а інші просто не уявлять святкового столу без варіантів з ананасами. Але це не проблема, якщо замовляти страви у https://odesa.monopizza.com.ua/ або у деяких інших закладах міста. Важливо просто обрати найкращий варіант, а от яким він буде, це вже залежить від ваших уподобань. Ми ж просто вирішили вказати на перевірені ресторані, які користуються найбільшим попитом.

Разновидности итальянской пиццы

Monopizza

Ресторан Monopizza працює з клієнтами у залі та виконує доставку за адресою. Можна обирати різні види піци, а її досить багато у меню. Крім італійських класичних рецептів є цікаві пропозиції як «Козацька», «5 сирів», піца з ананасами та додавання груші. Смаки різноманітні, що дозволяє кожному замовнику обирати своє.

Крім піци у ресторані готують смачні свіжі салати на неповторну фунчозу. Це традиційні закуски, які можуть мати також різний смак. Звичайно тут обирають ті ж інгредієнти, які зустрічаються у рецептах традиційної піци.

Десерти власного виробництва та чудові напої, частина з яких також готується за власними рецептами ресторану – це додаткові бонуси для клієнтів, які люблять оригінальні страви.

Ресторан пропонує швидку доставку замовлення та завжди готує тільки свіжі страви. Приготування починають тоді, коли отримують замовлення від клієнту. Але завдяки сучасному обладнанню та швидкості кур’єрів протягом півгодини все замовники отримують свою їжу. При цьому вона ще залишається теплою завдяки спеціальному пакуванню.

Fratelli

Ресторан має розкішні зали, в яких спостерігається атмосфера Італії. Але заклад працює також на доставку замовлення, тому кур’єри швидко привозять їжу тим, хто за якихось причин залишається вдома.

Піца тут завжди смачна, бо вона готується за ретельно відібраними рецептами італійської кухні. Можна отримувати насолоду й від салатів, які також легко замовити додому чи в офіс. Обирати інші закуски, запропоновані у меню.

Серед переваг – цікаві пропозиції страв, швидка доставка, якість їжі, а також приємні знижки, які час від часу пропонує заклад своїм гостям. Але за смачну їжу можна й оплатити.

Mario’s

Ресторан пропонує дуже смачну піцу. Вона особлива, бо створена саме для вас. Серед пропозицій меню є інші страви, але все одно більшість гостей звертаються сюди заме задля того, щоб скуштувати смачну піцу.

Отримати за адресою своє замовлення клієнти зможуть приблизно за півгодини. Іноді можуть бути затримки, особливо якщо кур’єру потрібно їхати у віддалені райони. Можливі форс-мажорні ситуації, але вони рідкість. Та й кур’єри намагаються обирати найкращий та найкоротший маршрут, у чому їм допомагають спеціальні програми та гарне знанні вулиць міста.

У Одесі так багато чудових закладів, що майже у кожному вам запропонують смачну піцу. Але якщо ви вирішили спробувати найкраще, зверніть увагу саме на ці піцерії.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь