Поєднали історію і сучасні тенденції: для ніжинців готують захоплюючий захід!

Ніжинці, є чудова пропозиція на найближчий вихідний, суботу, 25 вересня, як цікаво провести час і отримати масу позитивних емоцій! І неважливо, яка погода буде за вікном, адже сонячний настрій та щирі посмішки гарантовано!

Хочете поринути в таємниче минуле, в цікавий світ древнього Ніжина, і, разом з тим, дізнатись більше про заробіток за допомогою інформаційних технологій? Тоді ця інформація саме для вас!

У суботу, об 11 годині, біля старого корпусу університету імені Миколи Гоголя розпочнеться захоплююче дійство, яке  організатори хочуть подарувати саме вам…

Розпочнеться захід з емоційної  екскурсії, яка перенесе вас у історичне минуле нашого древнього величного Ніжина…  Незабутню екскурсію рідним містом подарує неперевершений майстер своєї справи, екскурсовод та краєзнавець Роман Желєзко. На Вас чекають чарівні локації та загадкові розповіді!

Ніжинка Юлія Мазепа поділиться секретами ведення інстаграму, несподіваними лайфхаками, розповість про те, як створити цікавий інстаграмний блог, як його вести, та як, маючи лише телефон і багату уяву робити цікаві пости та сторіс в соціальних мережах!

Адміністратор даного проєкту Євген Ткаченко надасть корисні поради щодо того, як просувати контент в мережі, та розкриє секрети заробітку на сайті та ютубі.

Зараз, коли життя все більше стає віртуальним, Ніжин також рухається в ногу з часом, бо є унікальною інстаграмм локацією, що має й історичний шарм, і сучасні мотиви, що заслуговують уваги! Вищезгадана команда однодумців вирішила поєднати історію Ніжина і сучасні тенденції!
Додаткова інформація за телефоном +380681070419
Краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Запрошуємо!
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь