Жителів Ніжинської громади запрошують на чаювання з міським головою

Випити теплого чаю, задати питання та обговорити ідеї з міським головою Олександром Кодолою кожен житель Ніжинської громади зможе 5 жовтня. Захід організований командою “Голос громад Чернігівщини” Програми ДОБРЕ спільно з партнерами з Громадського Партнерства “За прозорі місцеві бюджети” та за участі Ніжинської міської ради.

 Запрошуємо жителів Ніжинської громади на чаювання з міським головою. Приходьте особисто випити чашку чаю з міським головою та поспілкуватись на тему розвитку громади. Також готуйте питання, які вас цікавлять щодо використання інструментів участі, які діють у Ніжинській громаді, щодо облаштування території громади, щодо участі у формуванні бюджету громади тощо.

 

Під час заходу буде проходити інтерактив “Місця, де я щасливий у Ніжині”. На візуалізованій карті громаді ви позначаєте місця, де кожен може поділитись своїми “теплими” місцями в громаді, де почуваєте себе щасливими або де вам найбільш приємно знаходитися. Цей перелік буде корисний для формування просторового дизайну громади. .

Чаювання відбудуться 5 жовтня 2021 року о 15.00

Місце проведення – Площа імені Івана Франка, м.Ніжин.

****

Діяльність відбувається в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».

З повагою, команда проєкту “Голос громади в місцевому самоврядуванні в Чернігівській області”  програми ДОБРЕ

nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь