Гарбузові іменини – яскрава та креативна гостина у дитсадку! Фото

 

 

 

 

Золота вереснева осінь принесла багаті врожаї . Ви тільки помилуйтеся, які гарні гарбузи виростили наші батьки, дошкільнята і працівники ЗДО №13 «Берізка» , а до них примкнув і Микола Семенович Бринза, наш улюблений тренер-викладач з футболу, наш Гетьман ,що зовсім недавно так гарно грав з хлопчиками та дівчатками у футбол.
Ці прекрасні , розкішні гарбузи потрапили до художньої майстерні старших дошкільників Світлани Старостенко, яка запросила дітей на «Осінню казку», щоб свято згадати та іменини славні господарю Гарбузу влаштувати. А для початку його та родину Гарбузову треба святково прибрати !
Вправно працювали малята у кожній віковій групі і у музичній світлиці: і пісні згадали, і приказки, і улюблений хоровод «Ходить Гарбуз по городу» наспівували під час роботи, і ліпили, і аплікували, і куштували смаколики Осені. А каша гарбузова сьогодні вдалася на славу, дякуючи старанності кухарів !
Помилуйтеся, будьте ласкаві, враження просто переповнювали і дорослих і маленьких ! Свою майстерність доклали малюки разом з вихователями Мархель І.В., Гнітій Л.О., Парубець Н.Г., Костандовою І.В., Дяченко А.В., Станжур Л.Г., Колесник А.В., Карпенко Т.Г. та музичним керівником Нагорною І.В.. Діти у нас старанні, а Світлана Василівна Старостенко – майстриня знана , народна.
Тож свято у Гарбуза було славним, незабутнім !
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь