В НДУ відсвяткували тиждень першокурсника (Фото)

 

 

 

 

“Тиждень першокурсника” – саме під такою назвою у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя пройшов ряд заходів, організованих соціально-гуманітарним відділом. До участі було залучено більше 200 першокурсників, які поповнили ряди нашого навчального закладу.

Все стартувало із зборів першого курсу, де начальник соціально-гуманітарного відділу Віталіна Скороход розповіла про заходи та події, які проходять в університеті та які будуть цікаві усім без винятку студентам. Також Віталіна Іванівна знайомила з роботою відділу. Для цього фахівцями відділу була розроблена пам’ятка студенту, яка висвітлює роботу відділу. Першокурсники дізналися, до кого і коли звертатися у разі виникнення проблем з проживанням в гуртожитку, про соціальні стипендії, культурно-масові заходи, роботу музеїв та газети «Альма матер». Також першокурсники познайомилися з головою Профкому студентів Іванюком Сергієм та дізналися про роботу Профкому та чому варто ставати членом профспілки.

Того ж дня відбулися посвята в першокурсники першокурсників в КОЦ “Юність”. Творчий проект #naStile за підтримки соціально-гуманітарного відділу , Профкому студентів та студентської ради організував уже традиційну феєричну вечірку, де першокурсники дійсно зрозуміли, що студентські будні в НДУ досить такі яскраві!

У рамках тижня першокурсника відбулось знайомство з Музейним комплексом університету. Студенти дізналися про більш ніж 200-літню історію вишу, до якого вони вступили.

І насамкінець відбулося знайомство з талантами наших першокурсників. Соціально-гуманітарний відділ організував кастинг талантів, щоб зрозуміти, які різнобічні таланти у наших першокурсників! І наші студенти дійсно талановиті! Скоро самі в цьому переконаєтесь, адже у нас уже безліч ідей та цікавих заходів попереду! Тому до зустрічі!

 

ndu.edu.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь