Очікуване тепло в заклади Ніжина не прийшло… В чому причина?

 

 

 

 

Захворюваність на COVID-19 у Ніжині зростає, а в палатах міськлікарні – все така ж низька температура: як було озвучено на сьогоднішній оперативній нараді, вона становить +8, хворі мерзнуть і лежать у верхньому одязі!

Минулого четверга, на засіданні виконкому було прийнято рішення про те, щоб уже з 1 жовтня пустити тепло до трьох закладів Ніжина: міськлікарні, пологового та будинку-інтернату. Але цього не сталося. Як зазначила директор ТОВ “НіжинТеплоМережі” Любов Ісаєнко, спеціалістів ТОВ не запросили на засідання і про це рішення їй відомо лише зі слів…

Гендиректор міської лікарні Олександр Костирко повідомив, що у лікарні немає можливості розміщувати у палатах індивідуальні обігрівачі: використовується велика кількість різного медичного обладнання, й відбувається велике навантаження на електромережу…

Міський голова Олександр Кодола підкреслив, що, по суті, ця ситуація – екстрена для Ніжина і потрібно терміново вжити всіх необхідних дій, щоб розпочати опалювальний сезон!

Заступник міського голови Ірина Грозенко зазначила, що міськлікарня спроможна платити за послуги тепла, заборгованості немає, пацієнти і персонал не можуть надалі залишатися в таких умовах!

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь