Наші люди – в телевізорі

 

 

 

 

Олександр Порядинський з Гнідинців та Володимир Михаилов з Городні співали за 500 тисяч гривень. А Катя Павленко з Ніжина — зірковий гість.

На телеканалі «Україна» кожної суботи увечері — музичне шоу «Співають всі».

Учасник виконує обрану пісню. За виступом спостерігає сотня суддів і її капітан, співачка Наталя Могилевська.

У сотні суддів відомі українські співаки: Ніна Матвіенко, Віктор Павлик, Арсен Мірзоян та інші. Блогери, тік-токери, радіоведучі, і т.д.. І якщо їм подобається, вони встають, підспівують виконавцю, танцюють і мають натиснути на кнопку. По закінченню пісні ні табло висвічується цифра, скільки підтримало. Максимальний бал 100. Потім починається обговорення. Хвалебні слова і своє «фе» висловлюють судді. Найбільше критики — від учасниці «Євробачення» Анастасії Приходько. Найвідоміша її пісня «Мамо, а ти ж мені казала, любов біда».

До фіналу потраплять ті учасники, які отримали сто балів або 99.

Переможець нокального шоу отримає 500 тисяч гривень. І зможе розпоряджатися грішми на свій розсуд. Хоч вкласти в розпиток кар’єри І музичнии репертуар, хоч придбати машину чи квартиру.

Катерина Павленко

На проект потрапили троє наших земляків. Учасниця цьогорічного «Євробачення», 33-річна Катерина Павленко з Ніжина. У червні Катерина увійшла до топ-100 впливових жінок України за версією журналу «Фокус», посіла десяте місце. Вона була серед запрошених зіркових гостей, таких як Оля Полякова, Валерій Меладзе і т.д. і, звісно, судила. Роздавала бали, не жаліючи, і підтримувала всіх. Найбільше її оплесків дісталися земляку Олександру Порядинському.

23-річний Олександр Порядинський — з Гнідинців на Варвинщині. У 2014 році 15-річний товстун Сашко став переможцем пісенного шоу «Х-Фактор» на каналі «СТБ». Отримав винагороду два мільйони гривень. Купив батькову бусик, собі квартиру. Решту грошей вклав у розвиток кар’єри. Вступив до Харківської державної академії культури на викладача естрадного співу. Олександр схуд на 60 кілограмів. Також написан чимало авторських пісень. Жодна поки що не стала хітом. Нині активно гастролює Україною з сольними програмами Виступає в сільських клубах і на сценах великих міст. Великий концерт був у столичному «Фрідом Холі», де виступав з живим оркестром. У 2019 році Порядинський замахнувся на участь у «Євробаченні». Проїв і національному відборі за підсумками суддівського та глядацького голосування посів четверте місце. І ось його запросили на «Співають всі». Сашко виконував хіт Олександра Пономарьова «Варто чи ні». Красиво, душевно. Судді віддали йому 84 бали зі ста можливих. І цього виявилося недостатньо для проходження у фінал. Порядинський покинув проект. «Я не встала, бо це було передбачувано. Все прекрасно, але мене не зворушило», – прокоментувала співачка Марина Одольська. «Мені дуже шкода, що тебе не буде з нами далі», — підтримала ЇІашія Могилевська. Джорі Хейл (Яма Шимаєва), це та, що співає «Охрана, отмена», сказала, що її мама любить Иорпдинського, посилала за нього СМС-ки на «Х-Фактор». «Трохи неприємно, але бувають й такі ситуації у житті», – прокоментував Порядинський.

32-річниЙ Володимир Михайлов — соліст Городнянського міського будинку культури. Його запрошують на святкування Днів міст і сіл на Чернігівщині. Корпоративи, ювілеї по всій області. Виступав на День суду в Чернігівському апеляційному суді. Михайлов пишається, що з десяти тисяч кандидатів він потрапив на шоу. Адже на «Х-Фактор» їздив п’ять разів і до ефірів не доходив. А тут самі організатори «Співають всі» подзвонили і запросили. Сім годин зйомок, три хвилини виступу. Володимир хотів заспівати циганську пісню. Проте йому не дали такої можливості. І обрали для виступу хіт Олега Винника «Ніно». Раніше в репертуарі Михайлова було багато пісень Винника. Скільки балів судді поставили Михайлову, дізнаємося цієї суботи. А також хто з зірок його хвалив, а хто гудив.

Можливо, і сотні суддів є ще наші земляки, їхні батьки, діди, баби живуть на Чернігівщині. Якщо впізнали таких, дзвоніть, пишіть, розповімо про них детальніше.

Джерело: газета “ВісникЧ” №39 (1846) від 30 вересня 2021, Валентина Остерська

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь