Тариф на тепло: яким він буде для ніжинців?

 

 

 

 

Проєкт рішення “Про  встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії та  постачання гарячої  води  по товариству з обмеженою відповідальністю  розглядали сьогодні, 7 жовтня на засіданні виконавчого комітету

Повідомляє “Нежатин”

Директор ТОВ «НіжинТеплоМережі» Любов Ісаєнко повідомила, що відповідно до росту ціна на ененргоносії, Товариство  прорахувало економічно-обгрунтований тариф на сьогоднішній день по всім категоріям споживачів. “Тариф, який було встановлено перед минулим опалювальним сезоном, закінчився. Ми виносимо на розгляд виконавчого комітету встановити новий тариф на поточний опалювальний сезон” – зазначила вона.

Слід зазначити, що у Ніжинській центральній міській лікарні, пологовому будинку та дитячому будинку-інтернаті розпочався опалювальний сезон.

Попри складну ситуацію, яка склалась в країні через рекордну ціну на газ та банкрутство ТОВ «НіжинТеплоМережі», опалювальний сезон в даних закладах міста все ж таки розпочато. Опалення тут на сьогодні з 22:00 до 6:00, але згідно листа, який надійшов до Тепломереж, опалювання планують подавати цілодобово в зв’язку з пониженням температурних показників.

Але що ж робити з тарифом?

Як зазначив заступник міського голови Федір Вовченко, потрібно прийняти тариф для бюджетних та інших установ, а для населення не приймати, поки не буде чіткого роз’яснення від НАК «Нафтогаз України”, щодо ціни на газ для населення. “Для населення ми сьогодні тариф не приймаємо – підкресли він – а дане рішення потрібно відкорегувати і прийняти його з вищезазначеними змінами”.

 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь