У Ніжині посилено профілактику дитячої злочинності: подробиці

 

 

 

 

У вечірній та нічний час, особливо у вихідні, поліція посилено патрулює місто пішими нарядами спільно з представниками громадських формувань.

Повідомляє “Нежатин”

За інформацією Ніжинського районного відділу поліції, мета таких заходів – профілактика дитячої злочинності та контроль за дозвіллям молоді, профілактика вживання ними алкоголю та куріння.

Згідно чинного законодавства, у розважальних закладах та закладах громадського харчування (кафе, ресторани) після 22 години діти до 16 років можуть перебувати виключно у супроводі батьків чи законних представників. За вживання алкогольних напоїв у громадських місцях до відповідальності притягуються особи від 16 років і старше. Лише за останні вихідні складено 7 протоколів за ст. 178 КУпАП відносно неповнолітніх! За вчинення адміністративних правопорушень дітьми до 16 років відповідальність несуть їх батьки. Протягом останнього рейду складено 5 протоколів за ст. 184 КУпАП відносно батьків.  Окрім цього, звертаємо увагу керівників навчальних закладів міста на необхідність жорсткого контролю за дотриманням режиму у гуртожитках.

 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь