Незвичайний тематичний день: до малят у дитсадок завітали полісмени. Фото

 

 

 

 

Сьогодні у ЗДО №13 «Берізка», який разом з працівниками поліції , батьківською громадою прагне забезпечити своїм вихованцям якісну, універсальну освіту, високий рівень загальної культури, в тому числі і культури на дорозі , був проведений незвичайний Тематичний День…
Педагоги і працівники поліції традиційно переконані, що дотримання правил безпечного життя має стати усвідомленою необхідністю кожного малюка. Саме з цих міркувань за сприянням начальнику Ніжинського РВП ГУНП Чернігівської області підполковника поліції Володимира Духно, поліцейських Врпп Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області старшого сержанта поліції Ігоря Кулика, інспектора лейтенанта поліції Ярослава Демченка, лейтенанта поліції Ольги Галаган відбулася цікава, пізнавальна, незабутня зустріч.
Однією з важливих проблем у забезпеченні безпеки дорожнього руху є профілактика дитячого дорожнього транспортного травматизму в дошкільних установах. Сьогодні була добра можливість поспілкуватися з працівниками поліції , вислухати їх поради, консультації, розглянути форму полісменів і величезну патрульну машину, що особливо захопила малят . Дітей не тільки навчали правилам дорожнього руху, а й створювали проблемно-пошукові ситуації щодо безпечної поведінки на вулицях, дорогах, у транспорті. Діти каталися на самокатах, велосипедах, мотоциклах і залюбки виконували поради, вимоги полісменів .
Ми всі переконані , що такі цікаві зустрічі безпосередньо на території садочка актуальні і життєво необхідні для дітей, що виховуються в сучасному світі і відбувалися всі вони з строгим дотриманням карантинних вимог згідно Постанови № 10 від 06.09.2021 р.
Отже, важливо якомога раніше навчити дітей правилам поведінки на вулицях і дорозі, щоб не сталося біди. Працівники поліції нагадали, що знайомити з абеткою дорожнього руху в ігровій формі треба ще до школи, тоді дитина починає усвідомлювати навколишній світ, здатна запам’ятати те, що говорять і показують дорослі, а особливо такі креативні полісмени, які сьогодні були на гостині в нашому садочку та ще й подарували малюкам плакати !
Після такої зустрічі, такого незабутнього і надзвичайно цікавого Тематичного Дня, майже всі наші діти вирішили , що своє доросле життя пов‘яжуть з поліцією, бо то професія важлива , потрібна і престижна.
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь