Ось Покрова вже настала, в Ніжин древній завітала: посвята в козачата в ніжинському дитсадку

 

 

 

 

НІ ! НЕ ПРОСТО МАЄМ СВЯТО !
ЦЕ ПОСВЯТА В КОЗАЧАТА !
ВЧОРА – МАЛЮКИ БУЛИ …
НИНІ ДІТИ – ПІДРОСЛИ !

Саме сьогодні, в погожий золотий день в ЗДО№13 «Берізка» святкували традиційне потрійне свято – День Захисника України, День українського Козацтва та День Святої Покрови.

 У теплій, зворушливій атмосфері малі козачата урочисто крокували під козацький марш, читали поезії про рідний Ніжин, про захисників Збройних Сил України, про Україну, завзято співали улюблених пісень, грали в козацькі ігри – перетягували канат, хлібосільно пригощали казкових героїв, передавали булаву, взяли участь у вікторині «Хто такі козаки ?». Сам Гетьман із Батурина (тренер-викладач Бринза М.С.) до козаків і козачок сьогодні завітав, зачитав разом з козаками Клятву на вірність Україні.
З особливими щирими звертаннями і батьківським теплом о. Михаїл та м. Дарія посвятили хлопчиків і дівчаток у козаки і козачки та побажали їм здоров’я, нев’янучої вроди, сили і виваженості, миру і злагоди. Приємним подарунком для малечі були козацькі медалі, а від священника – солодощі і іменні іконки на згадку про свято Покрови Пресвятої Богородиці.
ТОЖ ЗІ СВЯТОМ , ВАС УСІХ ! І ДОРОСЛИХ, І МАЛИХ !
З ПОКРОВОЮ БУДЬТЕ ЗДОРОВІ , ДОРОГІ ДІТИ І ДОРОСЛІ !
СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА !
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь