«Соляна кімната» та «Лімфодренаж» – у Ніжині можна отримати унікальні медичні послуги

 

 

 

 

У вересні цього року в Ніжині відбулося відкриття унікального оздоровчого кабінету «Соляна кімната» та «Лімфодренаж». Такі послуги, нові для Ніжина, можна отримати в приміщенні поліклініки (нині сімейна амбулаторія № 9, вулиця Успенська).

Така соляна кімната є єдиною в Ніжині. Ніжинці мають можливість пройти оздоровчі процедури за місцем проживання.

Дана соляна кімната та її сіль характеризуються неповторними властивостями природної іонізації повітря, а це – загоєння ран, очищення бронхів і легенів від слизу, знищення хвороботворних вірусів і бактерій. Сеанс в соляній кімнаті  у Ніжині – це ефективна натуральна процедура галотерапії, в поєднанні з кольоротерапією та заспокійливою музикою.

Під час перебування соляній кімнаті мікрочастинки солі проникають у найвіддаленіші відділи бронхіального дерева, осідають на шкірі. Вони чинять імуномодулюючу, бронходренажну, протизапальну дії. Сіль також має виражений позитивний вплив і на шкіру.

Показання до відвідування соляної печери є наступними:

  • бронхіальна астма поза періодом загострення;
  • рецидивуючі бронхіти;
  • алергічні захворювання дихальних шляхів;
  • період відновлення після перенесених гострих респіраторних вірусних інфекцій;
  • бронхіт курців;
  • захворювання лор-органів;
  • шкірні патології, у тому числі й хронічні (нейродерміти, псоріаз, екзема, вугри, дерматити, надмірна сухість, знижений тонус, подразнення);
  • синдром хронічної втоми;
  • неврози, депресії.

Даний метод фізіотерапії має й деякі протипоказання. Це страх замкненого простору, гострі періоди хвороб, захворювання нирок, інтоксикація організму, підвищена температура тіла, туберкульоз, кровохаркання, хронічна серцева недостатність, злоякісні пухлини або підозра на їх наявність, деякі системні захворювання. Тривалість сеансу – 45 хвилин, відвідувачів приймають за попереднім записом. Відвідання таких процедур для дітей з інвалідністю, для учасників АТО та членів їх сімей є безкоштовним.

Також можна отримати послуги з лімфодренажу. Спеціалісти стверджують, що одна така процедура заміняє 10 сеансів звичайного масажу.

Лімфодренаж — це процедура для поліпшення здоров’я, стану шкіри та навіть для корекції фігури. Вона стала популярна внаслідок того, що через сучасний малорухливий спосіб життя багато хто зіткнувся з проблемою порушення лімфотоку. З огляду на індивідуальні особливості організму, наслідки цього порушення можуть бути дуже різними. Найчастіше спостерігаються набряки, варикоз, збільшення маси тіла, зниження імунітету і навіть захворювання внутрішніх органів.

Це процедура, яка відновлює і покращує лімфоток і кровообіг, а також сприяє виведенню надмірної рідини з організму. Лімфодренаж впливає на всю лімфатичну систему таким чином, що лімфа вільно циркулює і рівномірно розподіляється по всьому організму.

Процедура лімфодренажу  допомогає не допустити варикозної хвороби, тромбозу вен і позбутися тяжкості в ногах – усунути післяопераційні і постравматичні набряки, підвищити тонус і відновити еластичність і напруженість шкіри – зменшити локальні жирові відкладення.

Тож, ніжинці, є унікальна можливість оздоровитися!

Записатися на сеанс і дізнатися подробиці можна за телефоном: 097-607-8807.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь