Майно громади Ніжина пошкодили… Винні понесуть відповідальність

 

 

 

 

Прикро, коли жителі громади не вміють берегти спільне майно… Два таких випадки трапилися в Ніжині минулого тижня: з нещодавно встановлених станцій для ремонту велосипедів у Ніжині та Кунашівці вкрали інструменти, і було пошкоджено окрасу нашого міста, яскравий водограй на центральній площі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки можна?.. Зі станцій для ремонту велосипедів украли інструменти

“Ці два об’єкти – фонтан на центральній площі міста та велосипедні станції – створені за кошти ніжинського бюджету, тобто кошти платників податків, це спільне майно громади, – розповів міський голова Олександр Кодола. – І ці об’єкти вже встигли пошкодити невідомі… Інструменти на велосипедних станціях зрізані й викрадені, – а на фонтані хтось крутив водопроводи, в результаті, частина води була направлена в іншу сторону”.

На жаль, акти вандалізму – не нове для Ніжина, і ця погана традиція – шкодити – наявна в свідомості деяких людей…

Міський голова нагадав, як 5 років тому на центральній площі міста за участю Олександра Кодоли та нині радника міського голови Сергія Охонька вже було встановлено стеллу з написом “Я люблю Ніжин”. Простояла вона 10 днів. Вночі вандали повалили її і розтоптали… Про що тут можна говорити, якщо ось така неадекватна реакція на спроби зробити наше місто красивішим та яскравішим…

Міський голова надав доручення працівникам поліції та Муніципальної варти провести роботу у напрямку пошуку винних осіб.

“Потрібно спільно докласти зусиль і працівникам муніципальної варти Ніжина, і правоохоронцям, щоб цих осіб, які шкодять спільне майно громади, було знайдено, – зауважив Олександр Кодола. – І тоді потрібно максимально розповісти про цих “героїв”, щоб і вони усвідомили негатив свого вчинку, і інші не повторювали. Важаю, що тільки показовим прикладом покарання згідно чинного законодавства ми можемо досягти результату”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь