У Ніжині читають Гоголя разом (Фото)

 

 

 

 

Сьогодні, 21 жовтня у стінах Ніжинського державного університету розпочався цікавий захід- “Читаємо Гоголя разом протягом доби”

Повідомляє сайт «Нежатин»

“Ми розпочинаємо проєкт “Читаємо Гоголя разом” тривалістю в одну добу і спробуємо зафіксувати новий рекорд України” – такими слова відкрила захід начальник соціально-гуманітарного відділу Віталіна Скороход.

Приєдналися до заходу не лише викладачі та студенти вишу, а й керівництво Ніжинської міської ради.

Ректор університету  Олександр Самойленко привітав у стінах вишу шановних гостей та зазначив, що університет  носить ім’я видатного письменника –  Миколи Васильовича Гоголя і вже не перший рік проводить захід присвячений творчості письменника.

Ніжинський міський голова Олександр Кодола подякував легендарному університету і висловив сподівання, що всі разом ми встановимо рекорд України, який прославить і наше місто і Ніжинський державний університет на всю Україну.

Розпочав читання ректор університету з повісті “Сорочинський ярмарок”, продовжив читання ніжинський міський голова Олександр Кодола, а далі – викладачі університету а також усі охочі, хто заздалегідь зареєструвався.

Тож сьогодні у стінах вишу читання тривають…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь