У Ніжині відбулась зустріч з представниками ОСББ та ЖБК щодо сплати боргів за газ

 

 

 

 

21 жовтня за дорученням міського голови Олександра Кодоли перший заступник міського голови Федір Вовченко провів зустріч представниками ОСББ та ЖБК щодо сплати боргів за теплозабезпечення мешканців їх будинків. До того ж, як з’ясувалося заборгували за тепло не самі бідні люди.

У зустрічі взяли участь заступник міського голови Сергій Смага, радник міського голови Сергій Охонько, представники обслуговуючих компаній та понад 50 представників будинків та посадовці виконавчої служби.

Перший заступник міського голови Федір Вовченко наголосив, що питання опалювального сезону не тільки питання міської влади, ТОВ «НіжинТеплоМережі», а і населення також. Під час зустрічі були роздані списки мешканців будинків, які заборгували за тепло, щоб голови ОСББ та ЖБК попрацювали з власниками квартир.

Присутні обговорили проблемні питання їх будинків. В тому числі мешканці наголошували на тому, що важко знайти власника квартир, оскільки здебільшого власники не проживають за своєю реєстрацією.

Заступник міського голови Сергій Смага звернувся до представника виконавчої служби, щодо вжиття заходів по роботі з боржниками. Наголосив, що міська влада щомісячно буде перевіряти роботу по даному напрямку.

Міська влада робить все можливе, щоб розпочати опалювальний сезон. Але й населення повинно сплатити борги.

 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськості 

Джерело: nizhynrada.gov.ua

Фоторепортаж “Нежатин”

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь