До Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв завітали поважні гості

 

 

 

 

22 жовтня до Ніжинського фахового коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької з дружнім візитом завітали поважні гості на чолі з директором музичної школи міста Меммінгема, професором музики Стокгольмського університету Оттфрідом Ріхтером.
Директор коледжу Володимир Дорохін ознайомив із закладом, напрямками роботи та разом з Євгенією Липовецькою провів галереями де експонуються справжні витвори мистецтв студентів спеціальності «Декоративно-прикладне мистецтво, реставрації».
Учні, студенти та викладачі Мистецької школи, коледжу підготували музичні вітання. Лунали, як сучасні євпропейські твори, так і колоритні українські композиції у виконанні хору «Соняшник» (керівник Марина Батрак, концертмейстер Вікторія Оленченко), Вячеслава Кланюка (викладач Руслан Синиця, концертмейстер Оксана Синиця), дуету у складі Світлани Кочурець та Юлії Петренко (викладач Руслан Синиця, керівник інструментальної групи Володимир Савельєв), ансамбля саксофоністів (керівник Віталій Карпенко), Дарини Скрипки (викладач Ірина Разон), Олексія Павленка, Володимира Савельєва, Валентини Панас.
Гості жартували, розповідали про свій творчий і професійний шлях та мріяли вже про новий приїзд до нашого древнього і завжди юного міста.

КЗ Ніжинський фаховий коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь