Лосинівці поринуть у цікавий світ фільмів: громаді придбають пересувний кінотеатр

 

 

 

 

Завдяки співпраці Лосинівської громади з Програмою ДОБРЕ триває реалізація проекту для молоді «Створення пересувного (мобільного) кінотеатру.
На основі результатів опитування про потреби молоді громади, Молодіжною радою було розроблено 10 ідей. Шляхом онлайн-голосування було обрано 3 пріоритетні ідеї.
Команда Програми ДОБРЕ затвердила проект «Створення пересувного (мобільного) кінотеатру», який було профінансовано Програмою ДОБРЕ у розмірі 85% та Лосинівською селищною радою у розмірі 15% від загальної вартості.
Лосинівська громада вже отримала від Програми ДОБРЕ все необхідне для створення пересувного (мобільного) кінотеатру, а саме: розкладні стільці та каремати для комфортного перегляду фільмів, акустичну систему для гарного звучання, ноутбук та проектор для трансляції зображення, великий надувний екран розміром 5х3 м.
Вже було заплановано відкриття даного проекту, але через карантинні обмеження COVID -19, змушені відтермінувати відкриття.
Як тільки будуть скасовані карантинні обмеження, Лосинівська селищна рада спільно з Програмою ДОБРЕ відкриє проект і всі бажаючі зможуть поринути у цікавий світ фільмів.

За матеріалами виконавого комітету Лосинівської селищної ради

Центральне фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь