На Чернігівщині жителі трьох сіл вже 10 днів без газу

 

 

 

 

На Чернігівщині 10 днів без газу залишаються жителі трьох сіл – Понорниці, Авдіївки і Шаболтасівки. Без опалення – понад 700 будинків і школа.

Нагадаємо, 31 жовтня під час польових робіт трактор ТОВ “Чернешеньки” пошкодив газову трубу. Працівники АТ “Чернігівгаз”, що обслуговує газову мережу, пробоїну усунули, але газ не подають досі.

Речниця Чернігівгазу Ольга Конопацька-Плєхова
 термінів, коли газ дадуть не називає. Каже, для відновлення газопостачання винуватець аварії має компенсувати завдані збитки, оскільки в тарифі Чернігівгазу такі витрати не закладені.

155 тисяч гривень прямих збитків був готовий компенсувати, сказав телефоном керівник агропідприємства Олександр Андрущенко. Але після того, як дізнався, що Чернігівгаз буде позиватись до суду і на відшкодування суми за підключення абонентів, це ще 230 тисяч гривень, платити не став.

Доки Чернігівгаз і товариство “Черешеньки” сперечаються за компенсацію збитків, люди лишаються без газу, тому до ситуації долучилась Новгород-Сіверська районна і Чернігівська обласна державні адміністрації.

Джерело: “Суспільне Чернігів”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь