Як у Ніжині борються зі стихійною торгівлею

 

 

 

 

У Ніжині вкотре піднімали питання про наявність стихіної торгівлі біля центрального ринку.

Повідомляє сайт «Нежатин»

Сьогодні, на нараді комунальників у стінах Ніжинської міської ради це питання озвучив начальник комунального підприємства «Муніципальна служба правопорядку – ВАРТА” Лаврінець Вадим.

Він підкреслив, що потрібно виготовити таблички з надписами про те, що торгівля заборонена з указанням суми штрафу. Комунальники радились, як саме розташувати ці таблички. Але прозвучала думка про те, що таблички довго не зможуть простояти, так як їх можуть понівечити і можливо потрібно нанести цю інформацію на асфальтове покриття. Але ж, нещодавно біля центральго ринку оновили плитку і наносити надписи не досить естетично.

Інша сторона медалі

Комунальники також озвучили, що продавці в свою чергу скаржаться, що продажі всередині самого ринку досить слабкі, а за його межами товар можна продати набагато швидше. Покупці ж так само говорять, що їм зручніше купувати просто неба, не заходячи на сам ринок. Представники комунальних підприємст наголосили й на тому, що ніхто з громадян не задумується про те, що тут відбувається недотримання санітарних норм, які можуть призвести до певних плачевних наслідків.

Прослухавши все вищесказане, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Кушніренко Анатолій зазначив, що на сьогоднішній день ефективним методом вбачає те, аби  відповідні служби контролювали недопущенян стихіної торгівлі, як це і було раніше.

 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь