Поліція Чернігівщини розслідує жорстоке та цинічне вбивство собаки. ФОТО

 

 

 

 

Близько 08-ї ранку до поліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Куликівської громади. Жінка заявила, що односелець застрелив її собаку, яка бігала у дворі.

На місці події негайно прибули група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, співробітники дозвільної системи Чернігівського районного управління поліції.

Поліцейські встановили, що 60-річний місцевий мешканець застрелив собаку з мисливської гладкоствольної рушниці. Свої дії пенсіонер пояснив тим, що собака раніше нападав на його овець.

Поліція вилучила у чоловіка рушницю, з якої, ймовірно, був застрелений собака, а також ще одну мисливську рушницю. Всю зброю та набої, а також тіло тварини, направили на проведення експертних досліджень.

Оскільки дозвіл на зброю у зловмисника був прострочений, поліцейські на місці склали на нього відповідну постанову, що тягне за собою накладення штрафу.

Поліція готує матеріали про ануляцію дозволу на право володіння зброєю.

Також нині вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину передбаченого частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу  України (жорстоке поводження з тваринами). Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Допомогти “Службі розшуку дітей” – тут

Джерело: magnolia-tv.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь