Надії — 32. Із самого малку вона жила в Ніжинському інтернаті для дітей, після досягнення 30-річчя її перевели до Козелецького геріатричного пансіонату.

Народилась з вадами ніг та однієї руки

Окрім фізичних проблем, які у Надії з народження, дівчина дуже погано розмовляє через трагедію, свідком якої стала в 7-річному віці.

Надя бачила як батько вбив її матір.

Тож спілкується вона завдяки соціальним мережам та допомозі свого друга. Саме він став «перекладачем» для нас.

Дівчина мріє про сім‘ю

Дівчина мріє назбирати грошей на планшет, який допоможе їй знайти сім‘ю. Для цього вона власноруч виготовляє картини та продає їх.

Наразі купили не дуже багато робіт, але Надя вирішила розмістити оголошення в соцмережі, аби розпродати їх. З цим дівчині допомагають співробітники закладу. Вони і відправлять їх до замовника в будь-який куточок України.

— Вже три роки роблю свої картини. Це малюнки фарбою та картини із бісеру. За цей час продала 4 штуки. В основному їх купує медичний персонал пансіонату, — говорить Надя.

Для створення картини дівчині потрібно працювати місяць

— Продаю їх по 500 гривень за штуку, бо дуже хочу назбирати на планшет. Планшет мені потрібний, аби знайти собі нових прийомних батьків. Я про це дуже мрію.Сподіваюсь у мене вийде, — ділиться заповітною мрією дівчина.

Купити картини Надії можуть всі охочі, зв’язавшись із нею через соцмережі.

chernihiv.city

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram