А ви впевнені в якості води, що п’єте? У Ніжинському водоканалі можна замовити її аналіз!

 

 

 

 

Часто жителі Ніжина і району сумніваються у якості води, що п’ють з колодязя чи з свердловини на своєму подвір’ї. Чим же може допомогти Ніжинський водоканал?
КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» має свою атестовану хіміко-бактеріологічну лабораторію питної води, яка має свідоцтво про відповідність систем вимірювання вимогам ДСТУ ISO 10012:2005.
Замовити аналіз питної води у нас може будь-хто – і юридичні, і фізичні особи. У питній воді, крім хімічних показників, у нашій лабораторії роблять і бактеріологічне дослідження (загальне мікробне число і наявність чи відсутність кишкової палички).
Також є окрема атестована хіміко-аналітична лабораторія стічної води Ніжинського водоканалу, яка має свідоцтво про відповідність систем вимірювання вимогам ДСТУ ISO 10012:2005. Лабораторія займається дослідженням стічної води, що актуально для ніжинських підприємств.
Тепер ви знаєте, де вам допоможуть з’ясувати якість води, яку ви п’єте, чи які хімічні показники у стічної води вашого підприємства.
Приходьте до нас за адресою вул. Козача, 5 і пишіть заяву на проведення дослідження. Або телефонуйте: 068-151-98-19.
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО АНАЛІЗИ І ЦІНИ ЧИТАЙТЕ НА НАШОМУ САЙТІ: https://www.nizhyn-vodokanal.org.ua/?p=4468

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь