Міська програма з співфінансування робіт з ремонту та утримання фасадів багатоповерхівок втілюється в життя

 

 

 

 

Погодьтеся, приємно спостерігати за тим, як місто стає кращим. Один із свіжих прикладів цьому – оновлений фасад будинку в Ніжині,  по вулиці Московській, 54 Г.

І хоча реконструкція ще не завершена, ремонтні роботи тривають, але багатоповерхівка змінюється на очах: із сірої будівлі, яка нічим не вирізнялася, вона перетворюється на яскраву, пофарбовану в життєрадісні кольори: лимонний, коричневий, помаранчевий. Не помітити ці позитивні зміни неможливо!

Повідомляє Нежатин.

Реконструкція проходить у рамках цільової міської Програми «Співфінансування робіт з ремонту та утримання фасадів багатоповерхових житлових будинків центральних вулиць та вулиць історичної частини м. Ніжина на 2021 рік».

Сергій Охонько, радник міського голови та депутат Ніжинської міської ради – ініціатор та розробник даної програми.

Сергій Миколайович розповів: “Будинок по вулиці Московській, 54 Г – перший, де проводиться ремонт цоколів та фасадів у рамках цієї програми. Далі на черзі – реконструкції багатоповерхових житлових будинків центральних вулиць Ніжина (Московська, Шевченка, Батюка). 

Згідно з Програмою, на реконструкцію фасаду багатоповерхівки по Московській було виділено 350 тис. гривень. Із цієї суми 95% коштів – з міського бюджету, і лише 5% – співфінансування з боку співвласників.

Мешканці активно відгукнулися на таку пропозицію, і, як бачимо, результат не може не радувати! Ми недарма встановили суму внеску мешканців багатоквартирного будинку врази меншою, ніж фінансування з міського бюджету: сподіваємось, це спонукатиме і заохочуватиме ніжинців брати активну участь у відновленні будинків та покращенні їхнього загального вигляду.

Разом ми зробимо наше місто яскравішим!”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь