Назвалась медпрацівником: як ніжинка обманом “лікувала спину” жительці Чернігова

Сьогодні, 03 грудня, опівдні, до поліції зателефонував чернігівець та повідомив, що невідома жінка, назвавшись медпрацівником, продала його дружині пристрій. За її словами, цей пристрій мав поліпшити стан здоров’я. Дружина заплатила майже 6000 гривень. Чоловік підозрює, що це був обман. На місце направили один з екіпажів патрульної поліції.
Поліцейські з’ясували, що вдома була лише 76-річна дружина заявника. Невідома назвалася та сказала, що працює в одній з міських лікарень Чернігова фізіотерапевтом. Після короткої розмови про стан здоров’я господині жінка запропонувала придбати прилад, який допоможе вилікувати хворобу спини. Господиня віддала невідомій 5999 гривень.
У господаря виникли сумніви і щодо приладу, і щодо його вартості. Він зателефонував до медзакладу. Виявилося, що лікар з такими даними в них не працює, і, головне, — жодних приладів лікарня або її персонал не продають. Після цього чоловік звернувся до поліції.
Дружина заявника описала, як виглядала невідома жінка. Вже за хвилину патрульні виявили схожу за описом громадянку. Вона стояла біля іншої квартири у тому ж під’їзді. Жінка тримала в руках коробку з аналогічним пристроєм. Дружина заявника її упізнала. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.
З’ясувалося, що невідома — жителька Ніжина, їй 44 роки. Попередньо, прилад, який вона пропонувала купити, в Інтернеті можна придбати за ціною близько 200 гривень.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь