Чи був підпал біля стели Героям? Коментар поліції

 

 

 

 

Учора ввечері ніжинців обурило повідомлення про ймовірний підпал біля пам’ятного знаку загиблим героям. Не вірилося, що хтось спеціально міг зробити такий ганебний вчинок.

У ході сьогоднішньої оперативної наради міський голова Олександр Кодола підкреслив, що працівникам поліції та муніципальної варти потрібно провести розслідування, аби з’ясувати, хто винуватець цього неприємного інциденту.

Начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко зауважила, що жодних звернень з цього приводу до поліції не було, правоохоронці дізналися про це з соціальних мереж.

“На місце події виїхав наряд поліції, та жодних небезпечних предметів  виявлено не було, – зазначила Інна Музиченко. – Була баночка з зерном де, ймовірно, стояла свічка. Можливо, сильний вітер спричинив загоряння вмісту цієї баночки. Меморіал пошкоджено не було. Правоохоронці опитали працівників кафе, що розміщені поряд – ніхто не бачив нічого підозрілого”.

Інна Музиченко підкреслила, що у разі, якщо ви стали свідком якогось порушення, то потрібно телефонувати на “102”, а не створювати пост у соціальних мережах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь