Вручили ключі від квартир 10 родинам ніжинських рятувальників

 

 

 

 

Ніжинський Спеціальний авіаційний загін ДСНС за час свого існування загін перетворився на потужну структуру служби надзвичайних ситуацій, яка готова рятувати і надавати допомогу з повітря у будь-якій екстремальній ситуації: на воді і на суші, в місті і в лісі. Це дуже добре знають, як в Україні, так і в багатьох країнах Європи.
Сьогодні авіазагін працює у новій якості та перетворюється на центр авіаційної безпеки МВС, із новою сучасною авіатехнікою, з новими робочими місцями, та з квартирами для співробітників, яких чекали тут десятки років.
Ці зміни відбуваються просто на наших очах, ми радо зустрічаємо нові гелікоптери, будуємо нові ангари, вручаємо ключі від новенького житла працівникам.
Сьогодні відбулося вручення житла ще 10 родинам рятувальників. Ключі від квартир передав Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.
Це новий етап життя не тільки для нашого авіаційного загону, але і для всієї ніжинської громади, важливою і невід’ємною частиною якої є спеціальний авіазагін ДСНС. Створення нових робочих місць, будівництво житла, розвиток інфраструктури, все це дасть новий поштовх у розбудові нашого міста.
А значить, шлях розвитку, який ми разом визначили декілька років тому був справді вірним.
І наша команда, завжди готова подати руку допомоги і підставити плече нашим авіаторам на цьому шляху.
Принагідно з паном Міністром та в.о. ГУ ДСНС України Сергієм Круком, головою ОДА  Вячеславом Чаусом та представниками загону обговорили плани щодо створення на базі ніжинського аеродрому авіалогістичного хабу, проект якого вже замовлений міською радою.
За матеріалами Ніжинської міської ради

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь