Ніжин: у першій школі – перший сертифікований учитель

 

 

 

 

Аксіомою є твердження про те, що вчитель – це вічний учень. Звичайно, життя педагога неможливе без постійного навчання, вдосконалення, підвищення свого професійного рівня.
Сертифікація вчителів початкових класів – це незалежне тестування фахових знань та умінь учителів молодшої ланки. Це іспит на знання нових нормативних документів та аналіз практичних надбань і досвіду педагогічного працівника.
У Ніжинській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 участь у сертифікації взяла вчитель початкових класів Лисак Іванна Євгенівна – класовод 4-Б класу. Іванна Євгенівна – перспективний вчитель, що постійно цікавиться освітніми новаціями, має власну систему виховання та розвитку, користується заслуженою повагою та авторитетом.
І от – іспити позаду й учитель має сертифікат, що дає право на позачергове підвищення категорії та 20% надбавку до заробітної плати.
Своє бажання пройти це нелегке випробування Іванна Євгенівна пояснила так: « Моєю мотивацією взяти участь у сертифікації було бажання показати роботу, якою займаюсь щодня й отримати оцінку незалежних експертів. Також хотілось випробувати себе, побачити свої сильні й слабкі сторони для подальшого розвитку. Сертифікація дає альтернативу вчителю щодо підвищення педагогічної кваліфікації. Тому дякую адміністрації школи та колегам за довіру й підтримку моєї роботи. А доброзичливим експертам з Волині шлю щирі вітання».

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь