Передноворічна зустріч з ніжинськими родинами загиблих учасників бойових дій

 

 

 

 

17 грудня Олександр Кодола провів зустріч з ніжинськими родинами загиблих учасників бойових дій у російсько-українській війні.
Оздоровлення дітей загиблих ніжинських бійців, забезпечення дровами сімей, що проживають у приватному секторі, встановлення флагштоків та виготовлення банера з фотографіями загиблих учасників АТО, пільгове медичне забезпечення, присвоєння звання почесний громадянин Ніжина посмертно, придбання житла за кошти субвенції з державного бюджету – ці, й багато інших питань були розглянуті на зустрічі міського голови Олександра Кодоли та заступниці міського голови Ірини Грозенко з ГО “Єдина родина Чернігівщини”.
Зазначимо, що до ГО «Єдина родина Чернігівщини» входять десять сімей, що втратили своїх рідних під час проведення АТО на сході країни.
«Міська влада працює над поліпшенням життя сімей загиблих ніжинських Героїв і не планує зупинятися на досягнутому”, – зазначив в ході зустрічі Олександр Кодола.
Поки дорослі вирішували важливі і нагальні питання з міським очільником, дітлахи складали пазли з зображення нових об’єктів ніжинської інфраструктури, які потім презентували загалу.
Наостанок всім членам родин були вручені подарунки. Дітлахи з радістю дивилися на солодощі, квитки на атракціони й білі фігурки сніговиків. Дорослим же вручили великі пакунки до Різдвяно-новорічних свят.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь